Opbrengst 2022

Het goede doel voor 2022 is: Manege Balans in Dreischor.
Stichting Paardrijden Gehandicapten Schouwen-Duiveland verzorgt al meer dan 10 jaar het paardrijden voor minder validen. Van Jong tot Oud.
Het paardrijden is ondergebracht bij Manege Balans in Dreischor.

Dit goede doel is bepaald door ons oud voorzitter Joop van der Laan.
Kort nadat Joop voor ons het goede doel heeft gekozen is hij helaas, na een lange en ongelijke strijd, overleden.
Met ons verzoek aan Joop om voor dit jaar het goede doel te bepalen willen we hem laten weten dat hij nog steeds in onze gedachten is. 

De motivatie van Joop:
"Manege Balans is een goed doel, ze hebben nu weer schade van de storm (18 februari). En Manege Balans zit altijd om donaties verlegen"
meer info op: Stichting Paardrijden Gehandicapten Schouwen-Duiveland en Manege Balans.

Op woensdag 13 juli is de cheque, ter waarde van € 5.225,- , aan Manege Balans uitgereikt door Nathalie Wijnstekers-van der Laan.


Mede door subsidie van de gemeente Schouwen-Duiveland hebben wij als organisatie van de Giro di schouwen-Duiveland het volledige inschrijfgeld over kunnen maken aan Manege Balans. Mede namens manege Balans, hartelijk dank voor jullei deelname!

Besteding van het sponsorgeld:

Op 10 september 2022 heeft Manege Balans tijdens hun jaarlijkse 'Vriendendag' bekend gemaakt dat het sponsorgeld van de Giro di Schouwen-Duiveland is besteed aan een nieuwe til-lift. De til-lift, nodig om een aantal ruiters met een lichamelijke beperking op het paard te tillen, was stuk en niet meer te repareren. De sponsoring van de Giro di Schouwen-Duiveland kwam dus op een geweldig goed moment, er is gelijk een nieuwe til-lift aangeschaft.

De til-lift is op 10 september officieel in gebruik genomen met de onthulling van een bord wat bij de til-lift komt te hangen als blijk vanwaardering.

 

In 2020 en 2021 is de toertocht niet verreden.

In 2019 drie donaties aan goede doelen:

  • Stichting Opkikker
  • Stickting Fenna (Slokdarmkanker)
  • Stichting DELTA Ride for the Roses